Specialtransporter

Vi är specialiserade på att tillhandahålla skräddarsyddalösningar för alla dina speciella transportbehov. Vårt erfarna team av proffs har expertis och resurser för att hantera även de mest utmanandetransportkraven.

Oavsett om du behöver transportera överdimensionerad eller överviktig last, farligt material eller annan specialiserad utrustning, har vi den specialiserade utrustningen och kunskapen för att säkert och effektivt transportera din last. Vi arbetar nära våra kunder för att utveckla skräddarsydda lösningar som möter deras specifika behov och budget, vilket ger komplett logistik stöd och koordinering på plats för att säkerställa att din last kommer fram säkert och i tid.

Vi har en modern flotta av specialiserade fordon och utrustning, som är designade för att hantera även de mest komplexa maskin transport utmaningarna. Våra erfarna förare är utbildade i de senaste säkerhets procedurerna och bästa praxis, och vi vidtar alla försiktighetsåtgärder för att säkerställa säkerheten.

Specialtransport av ventilationsskåp
No items found.
Mordern fordonsflotta

När det gäller transporter kan en modern fordonsflotta göra stor skillnad. Det är därför vi är stolta över vår moderna fordonsflotta, som är designade för att leverera förstklassig prestanda, säkerhet och tillförlitlighet.

Säkert & Utbildning

På vårt företag är säkerhet och utbildning högsta prioritet. Vi tror att genom att prioritera säkerhet och investera i fort löpandeutbildning kan vi ge bästa möjliga service till våra kunder samtidigt som vi minimerar risker och säkerställer en säker transport upplevelse.

Återkommande kunder

Våra återkommande kunder är ett bevis på det värde vi tillhandahåller. De uppskattar vår uppmärksamhet på detaljer, vårt personliga tillvägagångssätt och vår förmåga att konsekvent hålla våra löften. Många av våra kunder har varit med oss ​​i flera år, och vi är stolta över att ha byggt starka, varaktiga relationer med var och en av dem.

Över 30 års erfarenhet

Med över 30 års erfarenhet är vi dina go-to-experter för alla dina behov! Vi har finslipad kompetens, förfinat våra processer och byggt ett omfattande nätverk av resurser för att säkerställa att vi kan ge bästa möjliga service till våra kunder.

Leveranssäkert

Vi har byggt vårt rykte på vår förmåga att konsekvent hålla våra löften. Vårt team av erfarna proffs är dedikerade till att säkerställa att dina försändelser levereras säkert och i tid, varje gång.

Konkurrenskraftiga Priser

Vi anser att du aldrig ska behöva kompromissa med kvaliteten för att få ett bra pris. Det är därför vi arbetar hårt för att säkerställa att våra priser är konkurrenskraftiga samtidigt som vi tillhandahåller högsta servicenivå och professionalism.

Upplev känslan av professionell transport

Upplev känslan av professionell transport med oss! Vårt team av erfarna proffs är dedikerade till att tillhandahålla högsta nivå av service och professionalism, för att säkerställa att din transportupplevelse är säker, bekväm och stressfri.

Få en Transportlösning
Transport av 2 Volvo L60 på en jumbotrailer
Vi löser din transport hela vägen

Från det ögonblick du kontaktar oss kommer vårt team av erfarna proffs att arbeta med dig för att förstå dina transportbehov och utveckla en skräddarsydd lösning som uppfyller dina krav. Vi hanterar alla aspekter av din transport, från planering och logistik till leverans i tid och allt däremellan.

Läs mer
Bred transport av silo delar på en maskintrailer
Långvarig kunskap på ett ställe

Vi på Tungdragarna har långvarig kunskap på ett och samma ställe, och den kunskapen sätter vi i arbete för våra kunder varje dag. Med årtionden av erfarenhet inom transportbranschen har vi byggt upp ett rykte om spetskompetens och professionalism som är oöverträffad.

Läs mer
Senaste ifrån Tungdragarna
Maskintransport
2022-05-23
How We Approach AI Ground Transport
Vitae elementum curabitur vitae nunc. Pellentesque id nibh tortor id aliquet lectus proin. In cursus turpis massa tincidunt dui ut.
Läs mer
Specialtransport
2022-05-23
Route Reports: See how we track on our standard routes
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.
Läs mer
Tungtransport
2022-05-23
12 Biggest Take Aways from the Conference
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.
Läs mer